Laatste Tweets

Couldn't connect with Twitter

Vulnerability Management

Access42 > Onze diensten > Vulnerability Management

Vulnerability management levert een substantieel voordeel op binnen de IT-beveiliging van uw organisatie. Een logisch gevolg van vulnerability management is het hardenen van systemen om te voorkomen dat interne- of externe aanvallen slagen.

 

Het succesvol implementeren van vulnerability management is afhankelijk van het samengaan met het risico management proces binnen uw organisatie. Detectie van een kwetsbaarheid moet worden opgevolgd door hetzij de juiste remedie (update, patch of herconfiguratie), of door aanpassingen in een ander component of beveiligingsmechanisme (bijv. IPS of zonering in het netwerk).

 

Vulnerability management helpt systeem- en netwerkbeheer met het opsporen en verhelpen van kwetsbaarheden. Daarnaast biedt het IT-management ook een nuttig instrument om risico’s en compliancy te beheren, evenals het toezicht op de overall kwaliteit van de IT-beveiliging.

 

Vulnerability Management brengt kwetsbaarheden vroegtijdig in kaart

 

Dagelijks worden er nieuwe kwetsbaarheden in netwerk componenten, software, besturingssystemen, applicaties en databases ontdekt. Ook als er mis-configuraties doorgevoerd worden, heeft dat al snel gevolgen voor het security niveau van uw netwerk.

Door gebruik te maken van vulnerability management worden de kwetsbaarheden van uw netwerk inzichtelijk gemaakt.

Vulnerability Management draagt bij aan het verhogen van het beveiligingsniveau. Dit gebeurt door kwetsbaarheden vroegtijdig in kaart te brengen, te verhelpen of de gevolgen ervan te beperken. Als dit consequent en planmatig gebeurt, kan schade door misbruik en/of onoordeelkundig gebruik tot een minimum worden gereduceerd.

 

Wat leveren wij op?

 

Wij leveren een werkende vulnerability assessment en management omgeving op die aansluit op de processen, procedures en technische componenten binnen de organisatie van de klant. Daarnaast kunnen wij ondersteuning bieden bij de analyse van kwetsbaarheden en hier ondersteuning op leveren. Deze dienst kunnen wij bieden als “managed service”, maar ook met de mogelijkheid dat de klant zelf het management op zich neemt. Access42 zorgt voor implementatie en ondersteuning.

The internet, technology and the workplace are constantly changing. Isn't it about time your vulnerability management solution changed also?