Laatste Tweets

Couldn't connect with Twitter

E-mail Security (Mimecast)

Access42 > Onze diensten > E-mail Security (Mimecast)

Beveilig uw email met de unieke Mimecast® oplossingen!

Uw organisatie draait op email. Het is anno 2017 dé communicatiemethode voor intern en externe communicatie. Iedereen gaat er van uit dat het dag in dag uit beschikbaar is, 24/7 werkt en e-mails overal en altijd beschikbaar zijn. Het is de toegangspoort tot kritische IT-systemen en waardevolle bedrijfsinformatie voor uw medewerkers en klanten. Juist daarom is het beveiligen van email zo belangrijk!

 

Email beveiligen is belangrijk!

Email dient als kritische asset beschermd en gemanaged te worden anders loopt u het risico dat uw data ontoegankelijk word of in verkeerde handen valt. Tevens is het vandaag de dag noodzakelijk een effectieve archivering toe te passen welke voldoet aan de groeiende compliance eisen en wet- en regelgeving.

 

Samenwerking met Mimecast®

Wij werken samen met Mimecast om ervoor te zorgen dat uw email beveiligd en gearchiveerd is en daarnaast ook continu beschikbaar is.

De producten van Mimecast® beveiligen zakelijke e-mail en leveren uitgebreide risk management in een volledig geïntegreerde abonnementsdienst.

 

Mimecast® vermindert het risico, de complexiteit en de kosten van het beveiligen van e-mail.

 

De diensten van Mimecast® zijn de beste oplossingen op de markt en beschermen de e-mailcommunicatie van meer dan 26000 klanten en miljoenen gebruikers wereldwijd tegen gerichte aanvallen, datalekken, malware en spam. Wij geven de werknemers snelle en veilige toegang tot gevoelige bedrijfsinformatie, en zorgen voor een archiverings oplossing en werkende e-mail in het geval dat een primaire dienst uitvalt.

Beveilig uw email met de volgende modules:

Advanced Threat Security (S1)

Deze module biedt u uitgebreide bescherming tegen de nieuwste e-mailbedreigingen inclusief spear-phishing, whaling (CEO fraude) en andere geavanceerde aanvallen. De module omvat de volgende onderdelen:

 

 • Targeted Threat Protection -URL Protect
  Dit is een geavanceerde email beveiligingstechnologie die emailgebruikers beschermt tegen spear-phishing en gerichte aanvallen per email.
  Meer informatie

 

 • Targeted Threat Protection -Attachment Protect
  Door deze technologie bent u optimaal beschermt tegen geïnfecteerde bijlages die per email binnenkomen. U kunt kiezen uit de volgende opties:

  • Traditioneel preventief sandboxing van bijlages
  • On-demand sandboxing –  een innovatief systeem dat bijlages verwijdert die potentieel kwaadaardige codes kunnen bevatten (bijvoorbeeld Word documenten) en zet deze om in een veilige versie.
  • Een combinatie voor verschillende groepen werknemers

 

Meer informatie

 

 • Targeted Threat Protection -Impersonation Protect
  Dit geavanceerde systeem detecteert en voorkomt aanvallen waarbij geen gebruik gemaakt wordt van kwaadaardige URL’s of geïnfecteerde bijlages. Denk hierbij aan social engineering of CEO-fraude d.m.v. een “spoofed” email.

 

Meer informatie

 

Datalek Preventie (DLP) en Content Security (D1)

Deze module zorgt voor handhaving van uw compliance standaard en gerichte beveiliging van gevoelige en vertrouwelijke informatie. Daarnaast voorkomt deze module dat gevoelige en vertrouwelijke informatie gedeeld wordt buiten uw organisatie.

Hoe werkt het?

 

 • Door de optie om zelf een woordenboek samen te stellen met daarin de informatie die niet naar buiten mag worden verzonden (zoals klantlijsten, code namen, persoonlijke gegevens enz.) in combinatie met document fingerprinting wordt het versturen van gevoelige informatie tegengegaan.
 • Het systeem converteert documenten naar deelbare formats, zoals PDF of ODF, en verwijdert metadata.
 • Email encryptie via TLS

 

Meer informatie

 

Mailbox Continuity (C1)

Deze module beschermt de productiviteit van werknemers en de bedrijfsvoering met ononderbroken toegang tot e-mail wanneer de on-premise of cloud e-mail uitvalt. Deze module omvat Email Continuity met 58 dagen retentie.

Meer informatie

 

Integrated Security & Email Continuity (Bundel M2)

Dit is een combinatie van bovengenoemde modules:

S1 – Advanced Threat Security

D1 – DLP en Content Security

C1 – Mailbox Continuity

Door de combinatie van deze 3 modules is de email beveiliging van uw bedrijf optimaal geregeld!

 

Meer informatie

Secure Large File Send

Deze module omvat het veilig verzenden en ontvangen van attachments vanuit e-mail tot een grootte van 2 gigabytes. Laat uw gebruikers grote bestanden verzenden en ontvangen als een naadloos onderdeel van hun email workflow zonder gebruik te maken van (onveilige) file-sharing diensten die mogelijk niet voldoen aan uw securitynorm en buiten het bereik van uw IT afdeling plaatsvinden.

 

Meer informatie