API Security voor dummies

15 juli 2024

Op onze laatste cybersecurity summit is er een unieke en drukbezochte sessie van onze strategische partner Salt Security geweest. Salt Security is de absolute leider op het gebied van API-beveiliging. Ze richten zich op het beschermen van API’s tegen verschillende soorten aanvallen en kwetsbaarheden, door middel van geavanceerde machine learning en gedragsanalyses. Hun platform helpt organisaties en bedrijven om kwetsbaarheden te identificeren en proactief beveiligingsmaatregelen te implementeren.

In gesprekken met onze klanten ervaren we dat API-beveiliging een behoorlijk ingewikkeld onderwerp kan zijn. Daarom heeft Salt Security mede op ons verzoek het e-book “API Security for Dummies” (voor beginners en experts!), uitgegeven.

Deze nieuwe en verbeterde versie staat vol met inzichtelijk en gemakkelijk te lezen materiaal over alles met betrekking tot API’s (inclusief informatie over de OWASP API Security Top 10). 

Het brengt je snel up to date met onderwerpen als:

  • Het begrijpen van API’s en hoe deze gebruikt worden door moderne applicaties
  • Welke stappen te volgen om je API’s te ontdekken en posture rules te creëren
  • Het beschermen en beveiligen van API’s

Wil jij dit eenvoudig te begrijpen e-book lezen, stuur dan een mail naar info@access42.nl en wij mailen het je z.s.m.! Ben je al volledig op de hoogte en wil je meteen naar een API-discovery assessment of een demonstratie van de oplossing, laat het ons weten via sales@access42.nl of benader ons telefonisch via: 088-0002000.

API Security for Dummies